Adó 1%

Hogyan segíthetsz?

Kedves Látogató!

Amennyiben módodban áll, kérlek, támogasd munkákat!
Az Állatmentő Szolgálat Alapítvány független szervezet. Kizárólag önkéntesekkel dolgozunk, ami azt jelenti, hogy saját forrásainkból illetve adományokból tartjuk fent az Alapítványt, finanszírozzuk a mentéseket, a mentett állatok orvosi költségeit, az állatok etetését, csak hogy néhány dolgot említsünk.
A Te támogatásoddal még több állaton segíthetünk, még több helyre eljuthatunk, még több ételt vásárolhatunk! A legkisebb segítség is számít! Köszönjük támogatásod, mellyel lehetővé teszed munkánkat!

Banki átutalás:

Banszámlaszámunk: OTP Bank: 11713012-20003524
Külföldről: IBAN: HU43 1171 3012 2000 3524 0000 0000
SWIFT kód: OTPVHUHB

Beállíthatsz rendszeres átutalást is, és így minden hónapban átutalja bankod a nekünk szánt összeget.

PayPal befizetés:

Tárgyi adomány:

Talán nem is gondolsz rá, de amit éppen kiselejtezni készülsz, az egy menhelyen még kincset érhet.
Meleg talakaró, meleg ruha, kicsit megkopott hám, fekhely, szőnyeg? Ne dobd ki! Mi szívesen fogadjuk! Kérünk, hogy lehetőság szerint tiszta állapodban add át, amit adományozni szeretnél, hogy új gazdája is örömmel használja, köszönjük.
Ha bevásárlásnál belefér plusz egy konzerv, egy kevés táp, kérlek, gondolj védenceinkre! Elviheted a hozzád legközelebb eső Adománypontunkba, amiknek listáját itt találod, vagy írj egy emailt az info@allatmentoszolgalat.com –ra, hogy megbeszéljük, hol és hogyan tudod átadni adományodat.

Önkéntes munka:

Ha pedig aktívan szeretnél részt venni az állatok mentésében, jelentkezz ideiglenes befogadónak!

Facebook

Paypal

PayPal befizetéssel is segíthetsz: