Adó 1%

Cili


Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: unrecognized character after (?< at offset 10 in /var/userdata/web/allatmentoszolgalat.com/website/www/wp_2012/wp-includes/class-wp-block-parser.php on line 418

 

Dr Kajó Cecília vagyok, 20 évig dolgoztam a közigazgatásban, többek között szabálysértési, birtokvédelmi, állatvédelmi feladataim is voltak, így nagy tapasztalatom van a hatósági ügyek intézésében.

Állatvédőkkel hatósági munkám során találkoztam először, ahol nagyon hamar rájöttem arra, hogy a papírmunka és a bírságkiszabás mellett az állatok fizikai sorsának, állapotának javítása érdekében muszáj civil szervezetekkel, állatszerető magánszemélyekkel, felajánlásokat tevő állatorvosokkal a mindennapokban együtt dolgozni, a segítségüket kérni, kölcsönösen segíteni egymást, kapcsolati hálót építeni. Sokat köszönhetek a Segítő Angyaloknak, a Tetovált Állatmentőknek és a Lelenc Kutyamentő Egyesületnek, utóbbi menhelyére több évig jártam önkéntesként.

Két éve egy közhasznú egyesületnél dolgozom, ahol jogi ismeretterjesztéssel, tanácsadással foglalkozunk; és két éve segítek aktívan a Seregnek is: elsősorban feljelentések/bejelentések megtételével majd az eljárások nyomon követésével, az állatvédő hatóságokkal való kommunikációval, de szerveztem már állatkínzásról szóló konferenciát és dolgoztam az IM jogszabály-előkészítő munkacsoportjában is.

Nagyon büszke vagyok arra, hogy az Állatorvosok az Állatvédelemért Alapítvány szervezésében egy remek kis csapat tagjaként országjáró továbbképzést tartunk állatorvosoknak, asszisztenseknek az állatvédelmi jogról.

A Lelencnél lettem a keverék kutyák elkötelezett rajongója, de miután 14 éves macskám perrel fenyegetett ha haza merek vinni egyet is, így a macskán kívül csak kollegáim gyerekei által megunt aranyhörcsögöt, nyulat és tengerimalacot tartottam és tartok a macska mellett.

Facebook

Paypal

PayPal befizetéssel is segíthetsz: