Adó 1%

Kérlek támogasd munkánkat!

Állatmentő Szolgálat Alapítvány

Adó 1%
Adószámunk: 18334461-1-42

Számlaszámunk:
OTP Bank 11713012-20003524

Külföldről:
IBAN: HU43
1171 3012 2000 3524 0000 0000
SWIFT kód: OTPVHUHB

Kiemelt támogatónk

Adományod itt is fogadjuk

Fussunk mint állat!

Deréce

Derece

Egy doktornő hívott bennünket az Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézetből. Egy cicus esett be a mélygarázs támfala és az épület közötti keskeny peremre, kb. 5 méteres mélységbe, keserves sírására lettek figyelmesek a reggeli órákban. A cicát kiszedték, mert félő volt, ha megpróbál valahogy szabadulni onnan, csak további 6 métert zuhan lefelé. Bevitték az egyik irodába és próbáltak segítséget kérni neki, mivel szegény nem tud járni, hátsó lábait nem tudja használni. Elmondásuk alapján, közel 20 szervezetet, alapítványt, menhelyet kerestek meg, de senki nem tudott segíteni ezen a sérült cicán.
Elvittük a cicust Jakab Csaba rendelőjébe, ahol az öreg, ivartalanított, kedves „úr” kapott infúziót és roborálókat és a vizsgálat alapján nagy valószínűséggel gerincsérülése lehet. Farkát mozgatja, lábaiban van élet, de feltétlen szükséges megröntgenezni, erre holnap fog sor kerülni, addig is bent marad a rendelőben megfigyelésen.
Találkoztunk az etető nénivel is, aki elmondta, hogy a cica „oda tartozik”, vagyis már régóta ott él, az ottani macskakolónia tagjaként.
A kedves öreg uraságnak a Deréce nevet adtuk.

Édes drága Papikánkat utólérte az öreg cicák betegsége…Vesetápot kell kapnia, veséi már nem úgy működnek, ahogy fiatalkorában. Ez azonban mit sem változtat elbűvölő személyiségén. Tudjuk, az öreg cicáknak, pláne, ha mozgásuk is – úgyszólván – “lassú és átgondolt” és drágább tápot kell kapjanak, minimálisra csökken az esélyük, hogy új otthont találjanak, de mi reménykedünk benne, hogy létezik az az ember, aki pont őrajta szeretne segíteni, neki szeretne boldog öregkort biztosítani, cserébe a ragaszkodásért, a hálás összebújásokért.

Érdeklődni: cicasereg@gmail.com vagy 06209707015

További részletek

Share

Comments are closed.

Paypal

PayPal befizetéssel is segíthetsz:

Facebook